2011. május 2., hétfő

Májusban is zónázok

Az április elszaladt teljesen észrevétlenül. A húsvét és egyéb cécó miatt nem volt tökéletes zóna takarítás nálam. De a márciusi lelkes zónázás jelentősen megkönnyítette a húsvéti előkészületeket. Csak elég volt egy gyors rendrakás, egy kis porszívózás, portörlés, felmosás és kész is voltam. Nem kellett semmilyen felgyülemlett kosz és lom miatt aggódnom. Lehetett nyugisan, finomakat sütni, főzni. Tehát megint, egyértelműen kiderült számomra a módszer működőképessége.
Ma van május 2. hétfő, és újra indulhatnak a zónák, szépen, sorban. (vasárnap nem takarítunk) Ebben a hónapban úgy alakút, hogy az 1. zónára, ami az előszoba, bejárat, egy egész hét jut, az utolsóra, ami a nappali pedig csak 2 nap. De nem baj. A bejárattal, előszobával és a folyosóval egykettőre végzek és lehet a hét további részén a teraszt szépítgetni és az udvart csinosítgatni. De belefér egy kis láblógatás is.
Tehát az 1. zóna nálam a bejárat, előszoba, lépcsőház, folyosók. A listámat már egyszer leírtam itt. Ha valakit érdekel, az egész módszer lényegét megtalálja:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése